SALSEROS UNIDOS ENTERTAINMENT

 By Francisco Vazquez  &  Heidy Willaert                             
  Events - Danceclasses - Workshops 
 

Onze docenten

Heidy Willaert

Heidy Willaert

Salsa LA Style

Over Heidy kwam in aanraking met Salsa in 1999 tijdens een studiejaar in Florida. Terwijl ze daar Latin en Ballroom lessen volgde nam een huisgenoot haar mee naar een Salsaclub en......the rest is history. Terug in Nederland begon ze lessen te volgen. In 2002 kwam ze bij Salsa Dance Squad en ging ze lesgeven bij La Pachanga (nu Swing Latino) Vanaf 2003 verlegde ze haar focus naar NY Style. Heidy heeft veel gereisd en lessen gevolgd bij Internationale Salsa instructeurs. Om zich verder te ontwikkelen heeft Heidy ook les gehad in o.a. Modern en Klassiek Ballet. Heidy beheerst zowel LA Style als NY Style maar legt zich nu toe op LA Style. Heidy is tevens Jurylid van het NK Salsa. Heidy specialiseert zich in Partnertechnieken, Body Movement en Spins & Turns. "Ik vind het nog steeds ontzettend leuk om zelf les te volgen. De muziek en dans maakt dat ik mijn vreugde, maar ook passie en vrouwelijkheid erin kwijt kan! Het mooie aan Salsa is dat het open staat voor iedereen. Je leert dansen met iedereen, het komt met een hele sociale wereld. Ik heb mensen alleen binnen zien komen, die helemaal zijn opgebloeid en nu regelmatig met anderen samen gaan dansen......". Heidy verzorgt de Salsalessen, Ladies Styling en traint het Showteam.

Francisco Vazquez

Francisco Vazquez

Salsa LA Style Gastleraar en choreograaf

Als de creator van LA Style on1 en pionier, heeft Francisco heeft zijn eigen stijl ontwikkeld. Je leert dus van de maker zelf tijdens zijn lessen! Francisco heeft baanbrekende shows gemaakt met zijn Dance Company Los Rumberos. Hij heeft vele wedstrijden gewonnen, gewerkt met artiesten als Celia Cruz, Jennifer Lopez en Andy Garcia. Hij heeft gedanst in films (o.a. Dance with me) en commercials. Nog steeds is Francisco een veelgevraagde internationale Salsa artiest. Naast Salsa beheerst hij ook anders stijlen als Bachata, Pachanga, Rumba, Chachacha en meer...Ook heeft hij veel kennis van de geschiedenis van Salsa, zowel op het gebied van dans als muziek. Al deze kennis willen we zeker bij ons terug laten komen in zijn lessen bij ons! Francisco zal op gezette tijden gastlessen verzorgen en trainingen aan het Showteam. Francisco is tevens onze hoofdchoreograaf.

Rabio & Froukje

Rabio & Froukje

Bachata Sensual Fusion

Over Rabih is begon met Salsa 14 jaar geleden toen hij oer ongeluk een Salsa workshop volgde. Sinds die dag is hij nooit meer gestopt om zichzelf verder te ontwikkelen in Salsa en Bachata. Hij startte met showdansen in 2008 en is in 2011 Salsa kampioen geworden in de divisie Semi-Professional. Hij heeft 4 jaar gedanst bij Matanza Dance Company.Nu danst hij bij Aguila Dancers. Rabih geeft les in Salsa LA Style, NY Style, Bachata Sensual en Moderna. Naast het dansen is Rabih ook DJ! Froukje's passie voor dansen startte met Ballet en Jazz op 9-jarige leeftijd. Daarna kwam daar yoga, turnen en Ballroom bij. Ze startte met Cubaanse Salsa tijdens een reis naar Cuba in 2005. Daarna ontdekte ze Braziliaanse Zouk en was direct verliefd! Na enkele jaren begon ze hier les in te geven. Om zich verder te ontwikkelen volgde Froukje ook lessen in Moderne dans, Jazz, Burlesque, Salsa en Mambo. De laatste jaren kigt haar focus op Bachata Sensual en Fusion met Dominican en Moderna. "Met aandach voor techniek en een warme benadering hoop ik mijn passie voor dans te verspreiden'". Samen met haar danspartner Rabih vormen ze 'Casa de la Bachata'.

Irina Radtchenko

Irina Radtchenko

Klassiek Ballet

Over Irina komt oorspronkelijk uit Rusland, maar woont nu al 20 jaar in Nederland. Dans is van jongs af aan haar grootste passie! Irina heeft haar interne balletopleiding gedaan bij het Volksballet Theater in Izhevsk, Rusland, onder begeleiding van professionals van Perm en de Vaganova Academien. Sinds 2006 geeft ze dans- en balletlessen en spitsentraining op verschillende scholen in Nederland waaronder de Leidse Ballet & Theater School. Ze geeft les aan volwassenen en kinderen. "Bij kinderen probeer ik interesse voor dans en muziek op te wekken en te ontwikkelen. Bij volwassen geef ik meer aandacht aan techniek en muzikale uitvoering". Irina verzorgt bij ons de lessen Peuterdans, ADV Ballet en Klassiek Ballet.

Evy Puga

Evy Puga

Bellydance

Over Evy komt uit Mexico en is daar begonnen met dansen op 3-jarige leeftijd. Zij danste 13 jaar lang ballet en tap. Daarna ontdekte ze de prachtige Orientaalse dans Raqs Sharqi (buikdans). Zij heeft lessen gevolgd in Mexico bij Zenia Joo en Al Rachid. Na haar verhuizing naar Nederland is zij verder gegaan bij Tato Martirossian, Rachid Alexander en Ashra Dorit. Zij heeft ook gelest bij de beroemde Bellydancer Sadie Marquardt uit de VS. "Ik dans buikdans omdat het me helpt om hele diepe emoties te projecteren, het legt mijn sensule kant bloot, zorgt dat ik me vrouwelijker voel en helpt me om veel meer vertrouwen in mezelf te hebben". Evy verzorgt bij ons de lessen Bellydance en Bellyfit.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram